......~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ’Ελληνες… δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας....Γιατί εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα

~~

~~
..............................................................................Ματιές στις ειδήσεις από τον κόσμο.....

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Αδίστακτοι και ακόρεστοι «πολιτικοί ληστές» αποδεικνύονται οι ηγέτες της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ - «Γδέρνουν» ανελέητα τον κόσμο με τις πλάτες της τρόικας.

...δοσίλογη κυβέρνηση Τσολάκογλου ειδικής αποστολής.


Από την εφημερίδα "Πριν"

Αδίστακτοι και ακόρεστοι «πολιτικοί ληστές» αποδεικνύονται οι ηγέτες της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης επιδεικνύουν μια απίστευτη εφευρετικότητα τόσο στη φορομπηξία όσο και στην κατάργηση θεμελιωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων, αδιαφορώντας κυνικά αν με τις ενέργειές τους γυρίζουν τη χώρα και το λαό πενήντα, εβδομήντα ή εκατό χρόνια πίσω. 
«Γδέρνουν» ανελέητα τον κόσμο με τις πλάτες της τρόικας. Την Πέμπτη επιστράτευσαν τους ...γιατρούς του νοσοκομείου της Νίκαιας για να κάνουν απλήρωτες στην ουσία εφημερίες, καθώς τους χρωστάει η κυβέρνηση τις δεδουλευμένες εφημερίες ...πέντε ολόκληρων μηνών! 
Με απίστευτη κτηνωδία οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης αποφάσισαν να αναγκάσουν τις γυναίκες να ...γεννούν στο σπίτι(!!!) όπως πριν από έναν αιώνα, κόβοντάς τους το επίδομα τοκετού αν γεννήσουν σε κλινική και δίνοντας τους, μόνο αν γεννήσουν μόνες στο σπίτι τους, όπως στα πιο απομακρυσμένα χωριά τη δεκαετία του 1950. 
Όσες λεχώνες ζήσουν κι όσες πεθάνουν, όσα νεογέννητα επιβιώσουν κι όσα πεθάνουν, σαν σκυλιά ή γατιά είναι το νέο κοινωνικό δόγμα της «μνημονιακής Ελλάδας» του Σαμαρά, το νέο «ευρωπαϊκό ιδεώδες» της ΕΕ του 21ου αιώνα, η πολιτική πρακτική της κατάπτυστης συγκυβέρνησης. 
Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται να αρπάξει κι άλλα λεφτά από τους ιδιοκτήτες ακινήτων μέσω της ...υποχρεωτικής ασφάλισης όλων των ακινήτων! Νέο χαράτσι συνολικού ύψους δισεκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο που θα φεύγει από τις τσέπες κάθε ιδιοκτήτη ακόμη και καλύβας και θα πηγαίνει με το ζόρι στα χρηματοκιβώτια των ιδιωτικών, ασφαλιστικών εταιρειών που απλώς θα εισπράττουν και θα τρώνε τα λεφτά εις υγείαν των κορόιδων. 
Οι «πολιτικοί συμμορίτες» που μας κυβερνούν διαπίστωσαν ότι μόνο το 15% των ακινήτων είναι ασφαλισμένα, οπότε όρμησαν να τα αρπάξουν από το υπόλοιπο 85%! Ταυτόχρονα, οι πολιτικοί ληστές του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισαν ότι θα αρκεί πλέον ένα απλό ηλεκτρονικό μήνυμα για να κατάσχουν τους μισθούς, τις συντάξεις, τις καταθέσεις, οποιοδήποτε εισόδημα έχει όποιος μικροφουκαράς χρωστάει κάτι στο Δημόσιο! 
Την ίδια ώρα ένα άλλο κυβερνητικό λαμόγιο προτείνει να πουληθούν τα πανεπιστήμια σε ιδιώτες. Μάλιστα, πρότεινε ωμά να παραβιαστεί το Σύνταγμα - και ο Σαμαράς τον κρατάει ακόμη υπουργό, αποδεικνύοντας ότι έχουμε να κάνουμε με μια δοσίλογη κυβέρνηση Τσολάκογλου ειδικής αποστολής. 

_______________________
* από ΒΑΘΥ KOKKINO
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1489.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου