......~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ’Ελληνες… δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας....Γιατί εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα

~~

~~
..............................................................................Ματιές στις ειδήσεις από τον κόσμο.....

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

"Απαγωγές τύπου Γκουαντάναμο από την αστυνομία"

(Βίντεο)


Είναι απολύτως περιγραφικά για την κατάσταση που επικρατεί στις Σκουριές Χαλκιδικής τα όσα είπε στο ραδιόφωνο «105,5 στο κόκκινο» ο Κώστας Ευθυμίου, δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής. (Ακούστε τα στο βίντεο που παραθέτουμε).
Η κυβέρνηση πάντως με νόμους, διατάγματα και μπάτσους είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει το τεράστιο σκάνδαλο –οι μίζες στους «αρμοδίους» σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι της όλης διαδικασίας- προς όφελος των Καναδών καπιταλιστών και του Μπόμπολα.
Ότι χαρίζουν τεράστια δημόσια περιουσία και επιφέρουν ανεπανόρθωτη οικολογική καταστροφή στην περιοχή δεν τους απασχολεί καθόλου.
Μετά, λοιπόν τον ανεκδιήγητο υπουργό προστασίας του συστήματος Ν.Δ., ακολούθησε και η δήλωση του Α. Σαμαρά στην εφημερίδα «Wall Steet Journal», ότι η κυβέρνησή του θα λειτουργήσει τα μεταλλεία με «κάθε κόστος». Όπως και να είναι οι κάτοικοι της περιοχής δεν αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους, παρά τις τρομοκρατικές προσαγωγές και την εκβιαστική λήψη γενετικού τους υλικού και έτσι προγραμματίζεται μεγάλη κινητοποίηση διαμαρτυρίας την Κυριακή από την Ιερισσό μέχρι την Μ. Παναγιά.
Σύντροφοι απ’ το μπλοκ μας θα προσπαθήσουν να είναι εκεί ώστε να έχουμε δικό μας ρεπορτάζ. 


______________________
*από ΒΑΘΥ KOKKINO
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6128.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου