......~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ’Ελληνες… δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας....Γιατί εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα

~~

~~
..............................................................................Ματιές στις ειδήσεις από τον κόσμο.....

Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

Το “Πρώτο Θέμα”… εκτελεί τον ΠαπανδρέουΣφοδρή επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπολύει το “Πρώτο Θεμα”, το οποίο δημοσιεύει στοιχεία και αριθμούς για τη “μαύρη τρύπα” στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, όπως την περιγράφει η εφημερίδα, στο ίδιο μοτίβο με τις πρόσφατες καταγγελίες του Ευάγγελου Βενιζέλου, και τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει στο εσωτερικό του Κινήματος, με χτυπήματα κάτω από τη μέση κατά του τελευταίου των Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος”, τα χρέη του ΠΑΣΟΚ έχουν φτάσει από τα 12 εκατομμύρια ευρώ που ήταν επί εποχής Κώστα Σημίτη, στα 120 εκατομμύρια ευρώ, μετά την οκταετή παραμονή του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του, από το 2004 μέχρι και το 2012.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας κάνει λόγο για 2,2 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν για τις ανάγκες του γραφείου του τότε προέδρου του ΠΑΣΟΚ, 4,6 εκατομμύρια ευρώ για “κουπόνια που αγνοούνται”, όπως σημειώνει με νόημα το “Πρώτο Θέμα”, ενώ το κόστος του γυμναστηρίου της Ιπποκράτους έφτασε στα επίπεδα των 160.000 ευρώ.
Η σημερινή επίθεση του “Πρώτου Θέματος” αναμένεται να προκαλέσει την αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η εφημερίδα και η οικογένεια Παπανδρέου ανοίγουν σκληρό μέτωπο.

__________
REPORTER | 04.05.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου