......~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ’Ελληνες… δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας....Γιατί εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα

~~

~~
..............................................................................Ματιές στις ειδήσεις από τον κόσμο.....

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "Εστίας", η ίδια η κυβέρνηση είναι εκείνη που άνοιξε το δρόμο προς την εξουσία στον Αλέξη Τσίπρα, λόγω των σοβαρών και διαδοχικών λαθών στα οποία έχει υποπέσει τους τελευταίους μήνες,Αίσθηση και ταυτόχρονα… έκπληξη προκάλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Εστίας", καθώς η ιστορική εφημερίδα, με το παραδοσιακό κοινό αναγνωστών στον χώρο του συντηρητικού κόσμου, υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας  βρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας.
Το πρωτοσέλιδο, που… ξενίζει ως προς την ωμότητα της διαπίστωσής του, αναφέρει ότι όσοι δεν κατανοούν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας, εθελοτυφλούν.
Η εφημερίδα προσθέτει μάλιστα ότι η ίδια η κυβέρνηση είναι εκείνη που άνοιξε το δρόμο προς την εξουσία στον Αλέξη Τσίπρα, λόγω των σοβαρών και διαδοχικών λαθών στα οποία έχει υποπέσει τους τελευταίους μήνες, σχολιάζοντας ότι δεν θεωρεί ότι η πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί, μπορεί να ανατραπεί.

__________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου