......~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ’Ελληνες… δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας....Γιατί εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα

~~

~~
..............................................................................Ματιές στις ειδήσεις από τον κόσμο.....

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Αλ. Μητρόπουλος: Να στηθεί… Μνημονιοδικείο






Εξεταστική Επιτροπή για την τρόικα, προκειμένου να διερευνηθούν οι ευθύνες των επικεφαλής της στη σύνταξη και εφαρμογή του προγράμματος του Μνημονίου που οδήγησε σε απόγνωση την ελληνική κοινωνία, αλλά και για όσους ευθύνονται για τα δεινά του τόπου, προτείνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη “Real News”.
“Μιλώντας στην εφημερίδα σας και στο παρελθόν, είχαμε αξιώσει την απόδοση ευθυνών στην τρόικα με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής. Η σημερινή αντίδραση του Ευρωκοινοβουλίου είναι καθυστερημένη και προσχηματική. Εκδηλώνεται ενόψει των ευρωεκλογών, και προ κινδύνου να αποδοκιμαστεί η πολιτική της Γερμανίας.
Η Εξεταστική Επιτροπή για τους υπευθύνους της ελληνικής τραγωδίας, το ”Μνημονιοδικείο”, πρέπει να είναι το πρώτο χρέος της πατριωτικής κυβέρνησης που θα συγκροτηθεί με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ”, σημειώνει μεταξύ άλλων με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News” ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.



_________________
REPORTER | 12.01.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου