......~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ’Ελληνες… δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας....Γιατί εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα

~~

~~
..............................................................................Ματιές στις ειδήσεις από τον κόσμο.....

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Δ. Βαρνάβας: Για τα 6 εκατομμύρια των ανασφάλιστων στη χώρα μας



Με δήλωσή του ο Δημήτρης Βαρνάβας, πρόεδρος της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας) σχολιάζει δηλώσεις του προέδρου του ΕΟΠΥΥ.

 'Όπως αναφέρει ο κ. Βαρνάβας:
"Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός, μιλώντας στο 12ο ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου "Healthworld", άφησε άφωνους τους συνέδρους, αναφερόμενος στον αριθμό των ανασφάλιστων που υπάρχουν σήμερα στη χώρα μας.
Το νούμερο των περίπου 6.000.000 ανασφάλιστων συμπολιτών μας που οι ίδιοι και οι οικογένειες τους δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι αστρονομικό.

Έτσι λοιπόν όσοι έχουν την ατυχία ν΄ αρρωστήσουν δεν έχουν πρόσβαση ούτε σε Πρωτοβάθμια, ούτε σε νοσοκομειακή αλλά ούτε και σε φαρμακευτική περίθαλψη.
Περισσότερο από ποτέ γίνεται επίκαιρη η θέση της ΟΕΝΓΕ για κάλυψη της υγειονομικής περίθαλψης όλου του πληθυσμού της χώρας αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό χωρίς διακρίσεις σε ασφαλισμένους, ανασφάλιστους, απόρους.
Μόνο έτσι θα αποφευχθεί η υγειονομική γενοκτονία, η οποία βρίσκεται επί θύραις".

~~~~

Η ΟΕΝΓΕ συμμετέχει στην 

48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ



Τη συμμετοχή της στην 48ωρη απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη, καθώς και στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σ΄ όλη τη χώρα, αποφάσισε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδας.

_______________
δείτε περισσότερα: http://egertirio-kata-mnimoniou.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου