......~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ’Ελληνες… δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο σήμερα πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Σελίδα για τον ανυπεράσπιστο πολίτη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας....Γιατί εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα

~~

~~
..............................................................................Ματιές στις ειδήσεις από τον κόσμο.....

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Βόλος: Επετράπη ένας πλειστηριασμός Ματαιώθηκε ελλείψει πλειοδότη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, 
ΕΞΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ
Μόνο τον έναν από τους τέσσερις πλειστηριασμούς που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα στο Ειρηνοδικείο Βόλου, επέτρεψαν να διεξαχθεί, πολίτες που τάσσονται κατά των πλειστηριασμών, κατασχέσεων και εξώσεων και μέλη εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων που συγκεντρώθηκαν στα Δικαστήρια.
Πρόκειται για τον πρώτο πλειστηριασμό που επετράπη να γίνει μετά από μήνες, ο οποίος τελικά, ματαιώθηκε, λόγω έλλειψης πλειοδότη. Αφορούσε κατάστημα στο Βόλο με τιμή πρώτης προσφοράς 30.000 ευρώ και για οφειλή ποσού 3.620 ευρώ το 2015, για διατροφή. Αν και στην αίθουσα παραβρέθηκαν συμβολαιογράφος και δικαστικός επιμελητής, η διαδικασία τελικά ματαιώθηκε, καθώς δεν εμφανίστηκε πλειοδότης.

Οι συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν σε συμβολαιογράφο να μπει στην αίθουσα για να γίνουν δύο πλειστηριασμοί οφειλετών επίσπευση τραπεζών, ενώ άλλη μια υπόθεση διαφοράς δύο ιδιωτών δεν έφτασε στην αίθουσα, διότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν μεταξύ τους.
_______________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου